Sonntag, 9. September 2012

Smiley, Andrei Tiberiu Maria Biography and Life Story, Photos, News, Videos, ARTIST,Portrait, pictures, Aktuelles,Store,biografie,Official Video Musik

Smiley, Andrei Tiberiu Maria Biography and Life Story, Photos, News, Videos, ARTIST,Portrait, pictures, Aktuelles,Store,biografie,Official Video Musik, and more

Smiley, Andrei Tiberiu Maria Biography and Life Story

Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Tiberiu Maria, este un cantaret de muzica pop si dance, nascut la data de 27 iulie 1983, in Pitesti.

Smiley este absolvent al Scolii Populare de Arta de la Liceul de Arte `Dinu LIpatti`. A studiat la sectia chitara clasica. De asemenea, cantaretul a absolvit Facultatea de Comert Exterior in cadrul A.S.E.-ului.

La varsta de 10 ani si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput sa cante. Dupa trei ani alaturi de trupa Millenium 3, Smiley a fost remarcat de Gyuri Pascu.
Uleterior s-a imprietenit cu cei care urmau sa devina colegii sai de trupa: CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu.

In 2001, la propunerea lui CRBL s-a alaturat trupei SIMPLU. Si-a facut debutul in cadrul formatiei odata cu hit-ul `Oare stii`, de pe albumul cu acelasi nume.

Alaturi de Simplu, Smiley a mai scos albumele cu vanzari record in Romania: `Zece` (2004), `RMX Simplu` (2006), `Simplu Best Of` (2006), `Oficial imi merge bine` (2006).

In 2008 Smiley scoate primul sau album solo, `In lipsa mea`. Primul single In lipsa mea,in colaborare cu Uzzy (B.U.G. Mafia), s-a bucurat de aprecierea masiva a fanilor, la fel si single-urile ce au urmat:

BASE Angebote


cu gura ta`, `Am bani de dat`, `Designed to love you`.


In paralel, Smiley si-a facut si debutul in televizune, odata cu serialul `Un pas inainte`, in 2007. Aici joaca rolul lui Seba, un student talentat, dar rebel, care se intoarce la Academia de Arte
congstar - Mobilfunk, DSL, Prepaid


unde isi doreste sa demonstreze ca este cel mai bun.

A urmat participarea la doua sezoane Dansez pentru tine, unde a ajuns de fiecare data in finala.

In 2009, Smiley participa impreuna cu C.R.B.L., Omu Negru, Piticu si Francezu la productia Un Film Simplu, o poveste care urmareste viata celor cinci membri ai trupei intr-un moment decisiv pentru vii


torul lor.

In februarie 2010, Smiley lanseaza primul single de pe cel de-al doilea album solo al sau. Piesa `Plec pe Marte`, pe care apare si Cheloo (Parazitii), a urcat rapid in topurile de muzica radio si TV, ajungand pe primul loc intr-un timp record.

In iunie, Smiley a lansat un nou single de pe albumul `Plec pe Marte` - `Dream Girl`.


Cine este Smiley? - by Mihai

Smiley Smiley pe numele real Andrei Maria, s-a nascut la 27 Iulie 1983 in Pitesti. La varsta de 10 ani a inceput sa cante. A cantat in trupa Millenium 3, pana cand a fost observat de Gyuri Pascu, care l-a ajutat sa scoata un album cu formatia.

Cariera:
CHECK24 - Partnerprogramm

acelasi timp s-a imprietenit cu CRBL, Omul Negru, Piticu si Francezu cu care va forma trupa Simplu. La propunerea lui CRBL in anul 2001 s-a alaturat trupei Simplu, iar in anul 2007 a inceput colaborarea cu postul de televiziune Pro tv pentru serialul "Cu un pas inainte". In acelasi an a inceput pregatirea unui album solo. Primul extras s-a numit "In lipsa mea" si s-a bucurat de un mare success.

Pe 13 februarie 2009, in Baneasa Shopping City a lansat vanatoarea de protagonisti pentru videoclipul noului single "Designed to love yo
u" care a fost dedicat indragostitilor. In luna aprilie a aceluiasi an melodia "Designed to love you" a fost lansat in exclusivitate pe postul Music Channel. In luna iulie Smiley a primit Discul de Aur pentru 10.000 de unitati vandute iar cel care i-a inmanat premiul a fost nimeni altul decat Dan Popi-Managing Director Cat Music- care l-a felicitat. In aceeasi perioada, Smiley a lansat impreuna cu cei de la Simplu single-ul "Puppet".


Piesa a fost inclusa pe urmatorul album Simplu. Concertul "Plec pe Marte", pe care Smiley si-l programase pentru data de 1 aprilie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti, a fost amanat pentru toamna acestui an. Motivul este productia spectaculoasa a evenimentului care nu permite punerea la punct a tuturor detaliilor in timp util.

La inceputul lunii februarie 2010, Smiley a inceput o campanie prin care oferea, prin intermediul site-ului sau smileyonline.ro, "pamant gratis pe Marte" tuturor utilizatorilor care sunt dornici sa plece intr-o calatorie alaturi de el. Plec pe Marte face parte din primul volum al noului album Smiley "Plec pe Marte Vol. 1 Acustic".

Smiley nu este poate neaparat sexy, dar este carismatic, iar prin muzica sa si-a facut o gramada de fani, in special fane. Pe plan muzical Smiley o duce foarte bine, urmeaza sa lanseze un videoclip alaturi de cei de la Simplu la piesa “Puppet” si a primit si discul de aur (interviu) pentru vanzarile albumului lui solo, “In lipsa mea”.

DatingCafe.de


Pe scurt despre Smiley:

Nume: Andrei Tiberiu Maria
Alias: Smiley
Data nasterii: 27 Iulie 1983
Locul nasterii: Pitesti, Romania
Parinti: Mama Ioana, Tatal Ion
Frati/Surori: Un frate Filip
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1.85
Greutate: 76 kg
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantaret
Studii: Facultatea de comert exterior ASE



Making of "Dead man walking"

Dupa succesul inregistrat cu piesa Dream girl, Smiley a lansat in premiera mondiala un nou concept de videoclip, avand integrate elemente de realitate augmentata – Dead man walking.

Filmarile au avut loc in luna mai, in sala de sport a unei scoli din Bucuresti si au durat in jur de 24 de ore, iar de regie s-au ocupat baietii de la Griffon & Swans, aceiasi care au semnat si regia pentru piesa Dream girl.


Clipul spune povestea agoniei pe care o traieste cel parasit.

Te vrea sau nu te vrea?, te iubeste sau nu te mai iubeste? Este exact starea aceea la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie. Cu siguranta, multi dintre noi am trait la un moment dat o astfel de poveste sau o vom trai, spune Smiley.

Videoclipul piesei Dead man walking l-a avut ca special guest pe nimeni altul decat Pavel Bartos, colegul lui Smiley de la “Romanii au talent”, care a oferit cateva scene demne de Oscar. Din megaproductia HaHaHa, au facut parte si artistii aflati sub umbrela monstruletului mov: Radio Killer, Alex Velea, Sore, Boier Bibescu, DJ CellBlock, Don Baxter sau Brighi.

Daca sunteti curiosi cum au decurs filmarile si vreti sa vedeti momente inedite care nu s-au vazut in clip, va invitam sa apasti butonul “play” din link-ul de mai jos.
Langenscheidt Intensivkurs English Download


Despre Dream Girl, iubire si lucruri simple

Dragostea este, poate, lucrul de care fiecare avem nevoie pentru a trai, pentru a zambi sau pentru a merge mai departe. Poate ca din iubire ne-am nascut cu totii, eu cu siguranta da :).
Cele mai frumoase lucruri sunt simple, iar cei mai frumosi oameni sunt incredibil de simpli... ca dragostea. Oamenii frumosi ofera fara sa ceara, neconditionat... ca iubirea. Sunt sigur ca as mai putea face cateva paralele de genul asta, dar mi-e destul de clar ca oamenii frumosi au multe in comun cu iubirea.


Si tot eu cred ca ajungi sa o gasesti pe “dream girl” doar intr-un moment de simplitate extrema care te face sa relizezi ca poti trai dincolo de tine... prin Ea, prin zambetul ei, prin ochii ei, prin fiecare gest pe care il face. Cand zambesti la simpla amintire a zilelor de vara cand mananca pepene rosu cu obrajii umezi, gandeste-te ca poate ea zambeste atunci prin tine :).
Daca poti sa inchizi ochii si sa-i vezi expresia somnoroasa cu care iti multumeste cand i-ai facut cafeaua, Ea e. Ai gasit-o pe “dream girl”! Daca simti ca plutesti cand o vezi ca rade mancand nuci verzi, sau cand iti sare de gat ca i-ai adus zmeura la miezul noptii, inseamna ca ai gasit iubirea si ca esti cel mai complet om de pe pamant... sau de pe Marte :).



De ce este faimos Smiley?

Smiley a intrat in atentia presei cand s-a alaturat celor de la trupa Simplu, reusind sa se bucure de mult succes impreuna cu trupa, dar are mare succes si in cariera solo.

De ce ne place Smiley?

Smiley are o multime mare de fani, pe care i-a castigat prin talentul lui muzical, dar si prin calitatile lui, demonstrand ca pe langa voce este si un bun dansator, cand a participat la "Dansez pentru tine".

Shoes Cancan - Online Shoe Shop


BIOGRAFIE SMILEY ANDREI MARIA

Nume: Andrei Tiberiu Maria
Alias: Smiley
Data nasterii: 27 Iulie 1983
Locul nasterii: Pitesti
Parinti: Mama Ioana, Tatal Ion
Frati/Surori: Un frate Filip
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1.85
Greutate: 76 kg
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantaret
Studii: Facultatea de comert exterior ASE

Smiley este absolvent al Scolii Populare de Arta de la Liceul de Arte `Dinu LIpatti`. A studiat la sectia chitara clasica. De asemenea, cantaretul a absolvit Facultatea de Comert Exterior in cadrul A.S.E.-ului.


La varsta de 10 ani si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput sa cante. Dupa trei ani alaturi de trupa Millenium 3, Smiley a fost remarcat de Gyuri Pascu. Uleterior s-a imprietenit cu cei care urmau sa devina colegii sai de trupa: CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu.

n 2009, Smiley participa impreuna cu C.R.B.L., Omu Negru, Piticu si Francezu la productia Un Film Simplu, o poveste care urmareste viata celor cinci membri ai trupei intr-un moment decisiv pentru viitorul lor.


In februarie 2010, Andrei Maria lanseaza primul single de pe cel de-al doilea album solo al sau. Piesa `Plec pe Marte`, pe care apare si Cheloo (Parazitii), a urcat rapid in topurile de muzica radio si TV, ajungand pe primul loc intr-un timp record.
Despărţirea lui Smiley de Laura Cosoi nu le-a picat bine părinţilor artistului. Smiley a împlinit azi 29 de ani, iar aseară a fost sărbătorit de prieteni şi familie.

Laura Cosoi nu a fost prezentă la petrecerea aniversară, însă cântăreţul a fost înconjurat de cei mai dragi oameni. Părinţii lui Smiley au fost prezenţi la Ambasador, unde l-au întâmpit cu un sincer "la mulţi ani", dar şi cu o fotografie cu personajul favorit - Charlie Chaplin.

Întrebaţi dacă Laura şi Smiley se vor împăca, părinţii vedetei de la Pro au spus că îşi doresc ca acest lucru să se întâmple, mai ales că au fost cinci ani împreună.

"Cine știe? Poate se vor împăca . Nu avem de unde să știm, atâția ani la mijloc.. . Noi ne dorim sincer", a declarant tatăl artistului, potrivit

Popgom.de - Qualitätsreifen

Smiley şi Inna, cele mai multe premii la Romanian Music Awards 2011


Marii câştigători ai celei de-a noua ediţii a Romanian Music Awards 2001, care a avut loc vineri seară în Piaţa Sfatului din Braşov, au fost Smiley şi Inna care au plecat acasă cu patru şi, respectiv, trei trofee.

Startul show-ului a fost dat la la ora 19.00 cu defilarea artiştilor pe covorul roşu şi s-a încheiat la ora 3.00 cu un spectacol oferit de Voltaj împreună cu Horia Brenciu. Nominalizat la şapte categorii, Smiley a reuşit performanţa de a pleca acasă cu trofeele pentru Best Male, Best Pop, Cea mai difuzată piesă - 'Love is for free' şi Premiul Radio 21, pentru cel mai difuzat artist român în 2010, relatează Agerpres.

Pe scenă Smiley a oferit un frumos moment live cu o compilaţie din 'Oficial îmi merge bine' şi 'Dream girl'. El le-a mulţumit tuturor tuturor fanilor care i-au acordat voturile declarând că încă nu-i vine să creadă că piesele şi stilul lui muzical sunt mai ascultate decât stilurile care sunt în vogă în prezent.

Inna, care a păşit pe covorul roşu într-o frumoasă rochie neagră cu un decolteu care a atras imediat bliţurile aparatelor de fotografiat, a plecat acasă cu premiul Best female, Best site - inna.ro şi Premiul revistei OK.

Vrând să demonstreze că se descurcă foarte bine şi atunci când cântă live Inna a prezentat o compilaţie din mai multe melodii dintre care nu au lipsit 'Un momente', 'Born this way', 'Mamasita', 'Americandrim', 'Ya BB' şi 'Use somebody', demonstraţie foarte gustată de publicul din Piaţa Sfatului din Braşov.

www.my-ikona.com


Printre performerii seri s-au numărat şi băieţii de la Play & Win care au au primit premiile pentru Best Dance şi Best Producer. Andreea Bănică a adus pe scena de la Braşov două piese dintre care nu lipsit noul single 'Electrified' şi a plecat de pe scena din Piaţa Sfatului cu două premii - Best Show şi Best Video pentru piesa 'Sexy'.

Alexandra Stan, deşi nu a fost prezentă la Braşov, a adunat şi ea două premii, Best Song pentru piesa 'Mr Saxobeat' şi premiul Border Breaker. Best DJ a fost declarat DJ Andi, în timp ce premiul pentru Best Hip-Hop i-a revenit lui Guess Who.

Prezent pe scenă toată seara în calitate de prezentator alături de Cosmina Păsărin, Puya a fost nevoit să mai urce pe scenă şi pentru alte două momente care l-au bucurat la fel de mult. Unul dintre ele a fost cel când a fost premiat pentru Best album - 'Românisme II' şi celălalt când împreună cu Sişu şi-a încântat fanii cu piese precum 'Tot în familie', 'Tupeu de borfaş', 'Mai vrei' sau 'Pune-i la pământ'.

Câştigători la categoria Best New Act au fost declaraţii băieţii de la ROA, în timp ce premiul pentru Best Rock i-a fost acordat trupei Vunk pentru piesa 'Vreau o ţară ca afară' iar premiul pentru Best group a fost câştigat de DJ Project & Giulia.
Schlemmerblock

Premiul pentru Best Performance a fost câştigat de Mandinga iar Corina a fost răsplătită cu premiul Fashion icon. O prezenţă apreciată de public a fost cea a Andreei Bălan care a venit la Romanian Music Awards însoţită de trupa ei de dansatoare şi a lansat în premieră 'The bunny show', un spectacol special pentru cluburi, după cum a declarat artista.

Ea a primit din partea revistei FHM un premiu special pentru Cel mai sexi videoclip - 'Like a bunny'. Ultimul premiu al serii a aparţinut trupei Voltaj care a fost premiată pentru Best live. Dacă spectacolul de vineri seara a fost deschis de trupa Gypsy Casual, care au prezentat pe scenă un concept balcanic nou, show-ul a fost închis, sâmbătă dimineaţa, după un maraton de opt ore, cu un spectacol oferit de trupa Voltaj şi Horia Brenciu.

Pe tot parcursul serii pe scenă au mai fost prezenţi Anna Lesko, Alexunder Base & Lys, CRBL, Allexino & Starchild, Raluka, Nick Kamarera & Mike Diamondz, Sunrise Inc, Tom Boxer, Ellie White, The Marker, Aisa, Elena Gheorghe, Grasu XXL, Crush şi Alexandra Ungureanu şi mulţi alţii care i-au făcut pe cei aproximativ 6.000 de spectatori din Braşov să nu regrete că au petrecut seara în Piaţa Sfatului.


kronjuwelen.com - Schmuck zum Selbermachen


SPORT1 Phrasenschwein


Schlemmerblock


Seitwert - SEO Monitoring ab 6,95€



Fundorado - Erotik LIVE erleben!



Fundorado - Erotik LIVE erleben!



Banner




Honeymoon im Grandhotel Lienz | 3 Nächte



Banner



Lustagenten - die prickelnde Flirt-Community für Erwachsene



Werde zum großen Magier!



zalando.de - Schuhe und Fashion online
























Leave a comment and / or appreciate the article!

http://www.radio-elshaday.de/

http://www.radio-megapower.de/

http://megapowerradio.blogspot.de/

Posted by: Daniel Ioan Notar *DJ_DANY*


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen